Wij houden van cijfers

Kredieten
Verzekeringen
Sparen en beleggen
Algemene bankzaken

Deze vier verschillende diensten bieden wij aan. Maar dit is puur voor het overzicht. Want wij geloven niet in een strikte onderverdeling.
En eigenlijk geloven we al helemaal niet in het woord diensten. Wij geloven wél in een totaalaanpak en de juiste oplossingen.
Wij geloven in een financiële blik die de aparte hokjes overstijgt.

Wij kijken verder

Uw financiële situatie en toekomst zijn meer dan losse flodders. Het is niet omdat u een scherpe rentevoet onderhandelde met uw bank, dat u automatisch de beste deal deed. Het is niet omdat u weinig betaalt voor die ene verzekering, dat de rest goed zit. Het totaalplaatje moet kloppen. Een optimaal financieel plan is een en-en-verhaal. Geen of-of. En net daar zorgen wij voor.

Iedereen binnen ons team heeft zijn of haar eigen specialiteit. Adviseert u vanuit zijn of haar expertise. Zo bent u zeker dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor alles wat u ons toevertrouwt.

wij-kijken-verder
wij-kijken-kritisch

Wij kijken kritisch

Die beste oplossing volgt niet alleen uit onze expertise. Maar is ook het resultaat van onze onafhankelijke positie. Wij zijn namelijk een onafhankelijke makelaar. Wij hangen niet vast aan een bepaald product of een bepaalde maatschappij.

Dat laat ons toe om over de (verzekerings)maatschappijen heen te kijken. Kortom: om uit het totaalaanbod die oplossingen te selecteren die bij u passen. Uw bank doet dat ook? Toch niet. Want zij schuiven hun eigen producten naar voren.

We doen meer
dan kijken alleen

Al moeten we dat totaalaanbod toch even nuanceren. Het is niet zo dat wij alle producten aanbieden, alleen die waarvan we weten dat ze 100% in orde zijn. Een verzekeraar die maar half werk levert? Die zijn oplossingen bieden wij niet aan. Een beleggingsproduct dat niet doet wat het moet doen? Dat gaat eruit.

we-doen-meer

Overtuigd? Kom eens praten. Wij maken tijd voor u.

Maak afspraak

© Fintradvies 2020