Onze visie

Samen een klare kijk, daar gaan wij voor. Maar voor ons zijn dit meer dan mooie woorden. Het is onze belofte aan u.

Samen

Wij werken voor u, maar in de eerste plaats sámen met u. Dat betekent dat wij oprecht het beste met u voor hebben. Ook al kennen we mekaar nu nog niet, wij willen uitgroeien tot uw vertrouwenspersoon. Iemand waar u zich bij op uw gemak voelt. Die u door en door kent. Waar u met al uw vragen terechtkan.

Maar samen wil ook zeggen als team. U krijgt één aanspreekpunt bij ons, maar achter die persoon zit een team. Een klein team, dat wel, maar wel met heel wat expertise in verschillende domeinen. Zo geniet u van verschillende klare kijken op uw financiële zaken.

samen
klare

Klare

Snapt u wat uw huidige verzekeringsmakelaar soms zit te vertellen? Begrijpt u uw bankier volledig? Omgekeerd ook niet, denken we.

Wij schenken wel klare taal. We zijn dan misschien wel een beetje vakidioten, maar we verstaan de kunst om u iets klaar en duidelijk uit te leggen. Of het nu over de boekhouding gaat van uw KMO, een verzekeringsoplossing voor uw woning of een belegging: bij ons bent u altijd perfect mee.

Kijk

Een kijk op het financiële, uiteraard. Een blik die verdergaat. Maar vooral: een klare kijk op het totaalplaatje. Want onze ambitie is om meer dan één onderdeel voor onze rekening te nemen. Bij ons zit u niet goed als u enkel een autoverzekering wilt afsluiten. Of alleen op zoek bent naar het scherpste tarief voor uw hypothecair krediet.

Daar zijn we liever klaar en duidelijk over. Want wij weten dat onze aanpak alleen rendeert als het totaalplaatje goed zit. Een auto is meer dan een goeie motor. Een machine meer dan enkel de tandwielen. En een aanpak op maat meer dan één puzzelstuk.

kijk-1

Aan welke klare kijk heeft u nood?

Maak afspraak

© Fintradvies 2020