Op gesprek bij een financieel adviesbureau: hoe bereidt u zich voor?

23 juni 2017
Terug naar overzicht

Alles begint bij een kennismakingsgesprek. Zodat u weet hoe wij als financieel adviesbureau de zaken aanpakken. En wij een eerste kijk krijgen op wie u bent en hoe uw financiële situatie eruitziet. Maar wat mag u precies verwachten van zo’n gesprek? En kan u zich op één of andere manier voorbereiden?

U heeft onze visie gelezen en wilt meer weten over wat wij als financieel adviesbureau voor u kunnen betekenen? Fijn! Laat ons dat dan weten via het contactformulier en wij bellen u op om een afspraak te maken.

Waar ligt het zwaartepunt?

Maar we doen tijdens dat telefoontje meer dan onze agenda’s naast elkaar leggen. Wij stellen u ook al enkele vragen over wat voor u het belangrijkste is. Ligt de nadruk voor u op leningen, verzekeringen of beleggingen?

Want voor elk thema hebben wij een specialist in huis. Die uiteraard ook de blik heeft van een generalist. En kan terugvallen op de expertise van ons hele team. Want bij ons is het nooit een of-ofverhaal, maar altijd en-en. Wij zijn een financieel adviesbureau dat gelooft in de kracht van de totaalaanpak voor uw financiële zaken.

Klare kijk op het totaalplaatje

We trekken elk gesprek dan ook open. We willen het niet alleen over leningen hebben. Maar ook over uw verzekeringen. Of beleggingen. En als u zaakvoerder of zelfstandige bent, zullen we ook altijd het totaalplaatje bekijken. Want dan is de link met uw privézaken ook van belang.

Papierwerk

We laten u ook weten welke documenten u best meebrengt voor dat eerste gesprek. Zodat we ons kunnen baseren op de feiten. Met concrete cijfers erbij, dat praat net iets gerichter.

Het gesprek zelf dan ten slotte? Uiteraard stellen we ons financieel adviesbureau voor. En gaan we in op de manier van werken hier bij Fintradvies. Vertellen we over onze visie. Maar we laten vooral u aan het woord.

Tot binnenkort!

We hopen dus dat u veel te vertellen heeft. Wij kijken er in elk geval enorm naar uit om u te ontmoeten. Maar alles begint uiteraard met die eerste stap…

© Fintradvies 2020